Bulion cu rosii de gradina

de Constelatialeu in Bulion, 30 Ian 2013 | 5553 vizualizari

 

Anul trecut,desi a fost un an secetos,s-au facut niste rosii delicioase si multe,nu s-au mai manat ca in anii trecuti

 

INGREDIENTE

  • 5-6 kg rosii carnoase si zemoase
  • 1-2 linguri sare mare
  • 1-2 linguri zahar
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulion cu rosii de gradina:

Rosiile se spala se taie bucati si se dau prin separatorul de rosii. Sucul extras se pune in tuci de fonta, se adauga sarea si zaharul si se lasa la fiert la foc domol. Il scadem in functie de cat de gros vrem sa avem bulionul. Cand consideram ca a scazut suficient stingem focul si ne pregatim sa-l punem in sticle. Sticlele au fost inainte spalate si uscate bine. Il punem fierbinte in sticle si deasupra turnam un pic de ulei incins, legam bine sticlele cu ceolofan sau capace. Acoperim sticlele cu o patura si le lasam pana a doua zi sa se raceasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulion cu rosii de gradina" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

alilianaa 1

30.01.2013, 21:27

Ce bun e iarna...

diaconta 1

30.01.2013, 21:28

asa il preparam si noi

Geanina87 1

30.01.2013, 22:15

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cum se face sucul de rosii